måndag 16 januari 2012

Med i tävling!


Är med i en tävling hos Hemma på Kråkered. Vinsten är två finfina muggar + kökshandduk från Greengate. Hoppas att man har turen med sig:).
Hej svejs!

Var ett tag sen man bloggade, hoppas på förbättring i framtiden. Just nu har jag haft fullt upp med butiken och alla andra påbörjade projekt här hemma, så tyvärr har inte riktigt tiden funnits för att blogga, men ska bli förändring på det...


Ska visa lite bilder på ett projekt vi nästan blev klar med innan jul. Som vanligt är det alltid nå som fattas. Här är det lister, dörren och eldragning...


Alvins rum börjar ta form:), fattas ännu lister, elen skall dras till taklampan och en dörr ska på plats. På väggen där tapeten är ska de bli ett fönster.Känner ni igen skolbänken??? Visade den i ett tidigare inlägg när jag hade fyndat den för en billig peng. Jag slipade ner den och behandlade den med linoljevax. Ville ha den brun med den gamla känslan kvar. Tycker resultat vart mycket bra:).Här är Alvins lilla taxkompis. Det är egentligen en dörrstopp, men jag gillade den skarpt. Han fick den på sin ett årsdag. Tycker den ser så gammal och snäll ut:)
Det var lite bilder från Alvins rum. Kommer fler bilder när man har inrett det mer och fått upp listerna. Lite svårt att fota i detta rum. Finns bara ett litet förnster och de släpper inte in mycket ljus och helst inte nu under mörkerhalvåret:).


Ha de gott

Kramar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar